Janicsak Veca

Az X-Faktor első szériájának felfedezettje a Glamournak először mesélt. Veca nehéz döntést hozott amelyre elmondása szerint a Glamour magazinnak és lapunknak is adott interjút azért is volt szükség mivel teste jelzett neki.


Interjuk 19 Adas Janicsak Veca Foto Vasarhelyi David Hir7 Fashion Female Singers Style

Ezt azonban mostanáig sikerült titokban tartaniuk.

. Nagyon sok mindenről nem beszéltem. Úgy tűnik azonban ez nem volt elég ugyanis Veca mostani nyilatkozatából kiderül. Mint mondta a kislánya Emma miatt sem szeretne részleteket megosztani a.

Nálam ez egy hosszabb folyamat része volt így nem volt időm sajnálni magamat főként a gyógyulásra koncentráltam illetve arra hogy ezen időszakban is maximálisan ellássam az anyai teendőimet. Janicsák Veca sikerrel küzdött a méhnyakrák ellen az eémúlt években. Janicsák Veca 2017-ben szakított gyermeke édesapjával ám három hónappal később oltár elé álltakAzóta úgy tűnt visszataláltak egymáshoz ám az Ázsia Expressz alatt volt konfliktusuk bőven.

Janicsák Veca apja is Gattyán színeiben indul a választásokon. Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől de most megtörte a csendet és őszintén mesélt arról hogyan élte meg hogy többé nem lehet gyermeke hiszen el kellett távolítani a méhét. Papíron még nem váltunk el és szeretném ha Veca tudomásul venné hogy a kislányunknak apukája is van akinek ugyanolyan jogai vannak mint neki szögezte le Ábel.

Janicsák Veca elvált férjétől. Janicsák Veca a Life TV reggeli műsorában vendégeskedett ahol többek között az új daláról és a magánéletéről is beszélt. A közelmúltban Janicsák Veca több helyen is beszélt a magánéletükről.

Részletezte hogy súlyos egészségi problémái is voltak és hogy különváltak férjével Ladányi Jancsó Ábellel. Vecánál méhnyakrákot diagnosztizáltak a vizsgálatok során pedig kiderült olyan komoly a baj hogy el kellett távolítani a méhét azaz már nem lehet saját gyermeke. Igaz a pár mindig is óvta a magánéletét így lehetséges hogy mindeddig nem látott napvilágot szakításuk híre sem.

Sokkal nyitottab szeretnék lenni nem elfojtani semmit - kezdte az énekesnő aki a válását nem akarta bővebben boncolgatni. Janicsák Veca egy ideje eltűnt a nyilvánosság elől most azonban megtörte a csendet és őszintén vallott arról hogyan élte meg hogy többé nem lehet gyermeke. Először beszélt élete legnehezebb időszakáról - Janicsák Veca először mesélt arról a Glamour magazinnak milyen egészségügyi és párkapcsolati problémákkal küzdött az elmúlt években.

Ladányi Jancsó Ábel napokig hallgatott de mostanra úgy érezte tisztáznia kell a helyzetet. A jövőben sem kell egyedül nevelnie a gyermekünket mert a válás után is Emma életének ugyanolyan szerves része szeretnék lenni. Email Zuglóban Janicsák a Megoldás írja a Facebookon megjelent közleményében a Gattyán György által gründolt Megoldás Mozgalom.

2020-ban elváltak az útjaik férjével. Az énekesnő most beszélt először arról hogy elvált férjétől Laányi Jancsó Ábeltől.


Janicsak Veca En Varok Rad Youtube Music Home Decor Decals


Szerencseszombat Janicsak Veca Enjoy The Silence Depeche Mode Youtube Enjoy The Silence Depeche Mode Enjoyment


Janicsak Veca New York Youtube New York York


Janicsak Veca Mennyit Adsz A Lelkemert Youtube Zene Radio


Janicsak Veca Hazudjunk Igazat Official Music Video Music Videos Music Video


Veca Janicsak Labirintus


Janicsak Veca Boldog Uj Vilag Offical Hd Youtube Concert Music


Janicsak Veca 2010 12 04 Magyar Pop Rock Music Rock Music Music Videos


Will Tnt Konnyek Az Esoben Janicsak Veca Used Season 1 Episode 3 Punk Rock Season 1 Episode 3

Iklan Atas Artikel

Iklan Tengah Artikel 1

Iklan Tengah Artikel 2

Iklan Bawah Artikel